BESTEL NU, VANDAAG NOG BEZORGD
  • Zoeken
  • Winkelwagen

Bloemen zijn bij iedereen een geliefd cadeau 

Door een boeket te sturen via EuroFlorist laat u op een gemakkelijke manier de ontvanger weten dat u aan diegene denkt. Bloemen zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Verjaardagen, feestdagen, Valentijnsdag, moeder- en vaderdag, trouwerijen, begrafenissen of wanneer u enkel een simpele boodschap wilt overbrengen. U kunt zelfs bloemen wereldwijd verzenden. Bloemen zijn een geliefd cadeau bij iedereen, onafhankelijk leeftijd, interesses en land!

Seizoensboeketten

EuroFlorist biedt u een breed assortiment aan van verschillende bloemen. We hebben altijd seizoensbloemen in onze boeketten en afhankelijk van hoe de bloemist de bloemen combineert, straalt een boeket keer op keer een ander karakter of stijl uit. Rozen bijvoorbeeld, kunnen zowel iets koels of elegants uitstralen tot ontzettend romantisch, afhankelijk van de andere bloemen waar ze mee gecombineerd worden en het type roos.

Zeg het met bloemen

Iets zeggen met bloemen is een grappige manier om het zenden van bloemen net een extra touch te geven. Door een bepaalde kleur bloem te kiezen communiceert u bijvoorbeeld vriendschap of liefde. Onthoud het volgende bij het kiezen van bloemen:

Wit: zuiverheid, oprechtheid, onschuld, licht

Rood: liefde, bescheidenheid, intensiteit

Geel: eer, vriendschap

Blauw: wijsheid, vroomheid, integriteit, eeuwige trouw

Roze: tederheid, jeugd, liefde

Groen: hoop, veiligheid

Bloemen- en plantenzorg

Door goede zorg voor uw bloemen en planten zorgt u voor langer plezier en levensduur. Door enkele simpele stappen te volgen bereikt u dit al. De belangrijkste zaken zijn; ververs het water in de vaas regelmatig en zorg ervoor dat u uw bloemen niet in een te warme omgeving plaatst. Lees verderop wat u meer kunt doen voor een langer leven van uw bloemen en planten.