Assortiment bloemen

Ons assortiment bloemen en planten

Ontdek onze bloemen: boeketten, arrangementen en andere leuke creaties van onze bloemisten. Bloemen bestellen op onze Euroflorist webshop is snel en gemakkelijk. Heeft u hulp of advies nodig? Onze klantenservice helpt u graag verder! 

Rozen
Rozen  Vanaf  € 34,95

Rozen kopen en versturen met Euroflorist is gemakkelijk, snel en betrouwbaar. Voor 14:00 besteld, betekent vandaag nog geleverd (ma tot vr) in heel België!

Lelies

Lelie zijn elegante bloemen die voor vele gelegenheden gebruikt kunnen worden. Kies voor de lelies en u zit goed! Euroflorist levert bloemen aan huis.

Orchideeën
Orchideeën  Vanaf  € 23,00

Euroflorist verzorgt jouw orchideeën in pot of als snijbloemen! Wit of paars we hebben ze allemaal. Bestel vandaag nog en wij leveren jouw orchidee aan huis!

Gerbera's

Gerbera's zijn echte klassiekers. Mooie bloemen die voor iedere gelegenheid goed uit de hoek komen. Bestel snel en Euroflorist levert gerbera's aan huis!

Geurende bloemen
Geurende bloemen  Vanaf  € 28,00

Geuren maken herinneringen los en hebben soms een grote invloed op uw stemming. Bloemen zijn daarvoor perfect! Ze geven een heerlijke geur. Bestel nu!

Kleurrijke bloemen
Kleurrijke bloemen  Vanaf  € 30,95

Wilt u iemand een vrolijke verrassing bezorgen? Kies voor een kleurrijk boeket bloemen en wij leveren aan huis persoonlijk, eventueel nog dezelfde dag!

Planten
Planten  Vanaf  € 20,95

Niet alleen bloemen maar ook planten verstuurt u met Euroflorist. Bestel vandaag en wij leveren groene, bloeiende of vetplanten aan huis!

Bloemstukken
Bloemstukken  Vanaf  € 25,00

Naast boeketten biedt Euroflorist ook diverse bloemstukken en fleurige decoraties. Bestel snel en wij leveren vandaag nog aan huis.

Kundservice