Assortiment bloemen

Ons assortiment bloemen en planten

Ontdek onze bloemen: boeketten, arrangementen en andere leuke creaties van onze bloemisten. Bloemen bestellen op onze Euroflorist webshop is snel en gemakkelijk. Heeft u hulp of advies nodig? Onze klantenservice helpt u graag verder! 

Rozen
Rozen  Vanaf  € 23,95

Rozen kopen en versturen met Euroflorist is gemakkelijk, snel en betrouwbaar. Voor 14:00 besteld, betekent vandaag nog geleverd (di tot vr) in heel België!

Lelies
Lelies  Vanaf  € 21,90

Lelie zijn elegante bloemen die voor vele gelegenheden gebruikt kunnen worden. Kies voor de lelies en u zit goed! Euroflorist levert bloemen aan huis.

Orchideeën
Orchideeën  Vanaf  € 23,00

Euroflorist verzorgt jouw orchideeën in pot of als snijbloemen! Wit of paars we hebben ze allemaal. Bestel vandaag nog en wij leveren jouw orchidee aan huis!

Gerbera's
Gerbera's  Vanaf  € 19,90

Gerbera's zijn echte klassiekers. Mooie bloemen die voor iedere gelegenheid goed uit de hoek komen. Bestel snel en Euroflorist levert gerbera's aan huis!

Geurende bloemen
Geurende bloemen  Vanaf  € 23,90

Geuren maken herinneringen los en hebben soms een grote invloed op uw stemming. Bloemen zijn daarvoor perfect! Ze geven een heerlijke geur. Bestel nu!

Kleurrijke bloemen
Kleurrijke bloemen  Vanaf  € 19,90

Wilt u iemand een vrolijke verrassing bezorgen? Kies voor een kleurrijk boeket bloemen en wij leveren aan huis persoonlijk, eventueel nog dezelfde dag!

Planten
Planten  Vanaf  € 20,95

Niet alleen bloemen maar ook planten verstuurt u met Euroflorist. Bestel vandaag en wij leveren groene, bloeiende of vetplanten aan huis!

Bloemstukken
Bloemstukken  Vanaf  € 25,00

Naast boeketten biedt Euroflorist ook diverse bloemstukken en fleurige decoraties. Bestel snel en wij leveren vandaag nog aan huis.

Kundservice