Vandaag bezorgd Wereldwijde bezorging De nummer 1 in Europa
Mijn account
Kersttrends2018

Kersttrend 2018: "Betoverend bos"

Het leuke van de wintertrends is dat ze qua kleur in elkaar over lijken te lopen. Maar toch zijn ze verschillend als dag en nacht. Ontdek "Betoverende bos"- een ware ode aan de natuur. Gefabriceerd materialen worden vervangen door alles wat moeder natuur ons biedt. Met “betoverende bos” gaan we voor puur natuur!

Wilt u iemand verrassen met mooie kerstbloemen? Bestel ze hier

Een betoverende Kerst!

Ben u zo iemand die heerlijk van de Kerst in de buitenlucht kan genieten? Als u rust en comfort in de natuur vindt kom dan met ons mee op een reis terug naar de roots. De trend "het betoverende bos" is perfect voor degene die niet bang is om nieuwe manieren te vinden om onconventionele materialen te gebruiken - gewoon puur natuur! Betoverend bos is de gedroomde trend voor elke en bloemenliefhebber en creatieve decorateur. Trek u laarzen aan, ga naar buiten en gebruik wat u tegenkomt; snoeiafval, klimop, grassen, mos, uitgebloeide bloemen. Frisse lucht en creatieve inspiratie gegarandeerd!

Laat u inspireren!

We voorspellen een flinke hit met de trend betoverende bos deze Kerst. Om de feestdagen nog mooier te maken delen we met us nog wat extra inspiratie. Wilt u alvast iemant verrassen met mooie kerstbloemen?

Ontdek hier onze kerstcollectie!

 Forest Fantastic Poinsettas

Forest Fantastic Poinsettas

Geen bloembollen en geen glitter - gewoon puur natuur! Dennenappels en seizoensgroen komen goed samen met mossen en andere elementen om meer textuur te geven. Het resultaat...? Zo rustgevend als een lange winterwandeling in het bos.

Ontdek hier nog meer kerststerren!

Een raam vol hyacinten

Dé ideale plek voor het plaatsen van planten, potten en kaarsen...? De vensterbank! Met deze in glazen potten geplaatste hyacinten gaat u de ongepolijste en ruwe en kant op. Nog wat dennenappels en stokken hier en daar ... voilà! Laat de winter maar komen!

Meer kerstplanten? Die vind je hier!

 Een raam vol hyacinten
 Helleborus en bloembollen

Helleborus en kerstballen

Hier wordt prachtige helleborus vermengd met rustieke sparren en zilveren kerstballen. Een fragiele en ruwe en creatie. Daar houden we van!

Meer kerststukjes ziet u hier!

Een kwestie van licht!

Wilt u een warme en gezellige sfeer creëren tijdens de kerstdagen? Dan is het kiezen van de juiste verlichting echt belangrijk. Simpele lichteffecten kunnen een groot verschil maken, zeker tijdens de donkere dagen.

 Een kwestie van licht!

Wilt u iemand blij maken met mooie kerstbloemen?

Onze lokale bloemisten staan voor u klaar om u te helpen uw geliefden blij te maken met de mooiste kerstbloemen. Kies een van de onderstaande kerstfavorieten of bekijk onze hele kerstcollectie hier