Moederdag leveringsinformatie

Moederdag leveringsinformatie

Maak Moederdag compleet door een bos bloemen te sturen! Zorg voor een mooie verrassing door mama te verrassen met een prachtig boeket. Wij zorgen voor de levering van uw bloemen en onze bloemisten doen hun uiterste best om aan uw wensen te voldoen, ook en vooral rond Moederdag! 

Belangrijke informatie met betrekking tot Moederdag: wegens hogere bloemenprijzen (voornamelijk rozen) kan het product verschillen van de afbeelding. Onze bloemisten zullen hun uiterste best doen om zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen. Wij leveren op zondag 12 mei in geselecteerde plaatsen, maar wegens drukte kan uw bestelling eventueel op de vooraf gaande of eerstvolgend mogelijke dag geleverd worden. 

Adresgegevens: voor een goede levering is het van groot belang dat informatie met het afleveradres zo compleet mogelijk is. Vergeet bijvoorbeeld niet om huisnummers, toevoegingen, afdeling, deurcodes of andere belangrijke informatie in te vullen tijdens het bestellen. Telefoonnummers worden in de meeste gevallen slechts gebruikt indien strikt noodzakelijk voor de aflevering. Bij leveringen op kantoor worden bloemen mogelijk bij de receptie afgeleverd. Afhankelijk van beschikbaarheid behouden wij ons overigens te allen tijde het recht om bestellingen op zaterdag of maandag te leveren. Wij doen uiteraard ons uiterste best om zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen.

Vragen? Neem contact met ons op:

Telefoonnummer: (+32) 3 808 11 73
E-mail: info@euroflorist.be

Lees meer in onze algemene voorwaarden en bekijk onze Moederdagbloemen

Kundservice