Vrouw met een pioenrozen boeket in haar handen
Pioenrozen Ja, ze zijn terug!
Bloemen bestellen

Gevestigd in Affligem hebben onze bloemisten en lokale bloemenwinkels van daar allemaal vakkundige kennis en ervaring in bloemschikken en het bezorgen van de bloemen in Affligem en omgeving. Wat u ook wilt sturen, een boeket, bloemenarrangement of een rouwstuk, onze Affligem bloemist maakt deel uit van onze uitgebreide netwerk van bloemisten in België Het netwerk van bloemisten heeft een volledige dekking in het Noorden, Zuiden, Westen en Oosten van België. Er is een scala aan redenen om bloemen te versturen, maar u kunt er verzekerd van zijn dat onze Affligem lokale bloemenwinkel klaar staat om met zorg uw bloemen te bezorgen, voor welke gelegenheid dan ook. Voor elke bloemenbezorging naar Affligem staat onze bloemist klaar om uw bestelling, voor welke gelegenheid dan ook, met zorg af te leveren!

Bestsellers
Bestsellers   Vanaf € 21,95
Bloemen sturen met Euroflorist ✓ Aantrekkelijk geprijsd ✓ Handgebonden boeketten ✓ Dezelfde dag geleverd ✓ Leveringen wereldwijd! ✓ Ontdek onze bestsellers!
Gefeliciteerd
Gefeliciteerd   Vanaf € 21,95
Planten
Planten   Vanaf € 20,95
Niet alleen bloemen maar ook planten verstuurt u met Euroflorist. Bestel vandaag en wij leveren groene, bloeiende of vetplanten aan huis!
USP delivery
Dezelfde dag in huis:
bestel vóór 11 uur op werkdagen en op zaterdag
USP heart
Uitstekende reviews:
klanten beoordelen onze service met 4 uit 5 sterren!
USP placemark
Lokale bloemisten:
wij werken uitsluitend met de beste Belgische bloemisten
USP flower
De nummer 1 in Europa:
dit jaar al meer dan 1 miljoen boeketten wereldwijd bezorgd
Kundservice