Vrouw met een zomerboeket in haar handen
Haal de zomer in huis met bloemen!
Bloemen bestellen

Gelegen in Ans hebben onze bloemenwinkels en lokale bloemisten uit ons netwerk daar veel kennis en ervaring in bloemschikken en het bezorgen van de bloemen in Ans en daar in de buurt. Wat u ook wilt sturen, een boeket, bloemenarrangement of een rouwstuk, onze Ans vakkundige bloemist maakt deel uit van onze uitgebreide netwerk van bloemisten in België Het netwerk van bloemisten heeft een volledige dekking in het Noorden, Zuiden, Westen en Oosten van België. Er is een scala aan redenen om bloemen te versturen, maar u kunt er verzekerd van zijn dat onze Ans lokale bloemenwinkel klaar staat om met zorg uw bloemen te bezorgen, voor welke gelegenheid dan ook. Voor elke bloemenbezorging naar Ans staat onze bloemist klaar om uw bestelling, voor welke gelegenheid dan ook, met zorg af te leveren!

Voor hem
Voor hem   Vanaf € 23,00
Ultieme mannencadeaus: planten, cadeausets met wijn of chocola of stuur bloemen! ✓ Dezelfde dag geleverd ✓ 100% tevredenheidsgarantie ✓ Goedkoop ✓ Eenvoudig
Verjaardag
Verjaardag   Vanaf € 19,95
De mooiste verjaardagsbloemen thuis bezorgd door lokale bloemisten vanaf €19,95 in gans België. Van verjaardagsboeketten tot planten, voor ieder wat wils!
Zomaar
Zomaar   Vanaf € 19,95
USP delivery
Dezelfde dag in huis:
bestel vóór 14 uur van dinsdag t/m vrijdag en voor 12 uur op maandag en zaterdag
USP heart
Uitstekende reviews:
klanten beoordelen onze service met 4 uit 5 sterren!
USP placemark
Lokale bloemisten:
wij werken uitsluitend met de beste Belgische bloemisten
USP flower
De nummer 1 in Europa:
dit jaar al meer dan 1 miljoen boeketten wereldwijd bezorgd
Kundservice