Tulpen laten bezorgen
De tulpen zijn terug!
Bloemen bestellen

Gelegen in Boom hebben onze bloemenwinkels en lokale bloemisten uit ons netwerk daar veel kennis en ervaring in bloemschikken en het bezorgen van de bloemen in Boom en omgeving. Wat u ook wilt sturen, een boeket, bloemenarrangement of een rouwstuk, onze Boom vakkundige bloemist maakt deel uit van onze uitgebreide netwerk van bloemisten in België Het netwerk van bloemisten heeft een volledige dekking in het Noorden, Zuiden, Westen en Oosten van België. Er is een scala aan redenen om bloemen te versturen, maar u kunt er verzekerd van zijn dat onze Boom lokale bloemenwinkel klaar staat om met zorg uw bloemen te bezorgen, voor welke gelegenheid dan ook. Voor elke bloemenbezorging naar Boom staat onze bloemist klaar om uw bestelling, voor welke gelegenheid dan ook, met zorg af te leveren!

Bedankt
Bedankt   Vanaf € 19,90
''Om 13 uur besteld en reeds om 16 uur geleverd. Prachtig boeket, kan het aan iedereen aanbevelen.'' - Marilyne
Bloemen onder €25
Bloemen onder €25   Vanaf € 19,90
Ook voor de kleinere portemonnee bieden wij de oplossing. Verse bloemen, dezelfde dag geleverd door de lokale bloemist, altijd vers!
Verjaardag
Verjaardag   Vanaf € 19,95
De mooiste verjaardagsbloemen thuis bezorgd door lokale bloemisten vanaf €19,95 in gans België. Van verjaardagsboeketten tot planten, voor ieder wat wils!
Kundservice