Tulpen laten bezorgen
De tulpen zijn terug!
Bloemen bestellen

Gelegen in Borgworm hebben onze bloemisten en lokale bloemenwinkels van daar allemaal vakkundige kennis en ervaring in bloemschikken en het bezorgen van de bloemen in Borgworm en omgeving. Wat u ook wilt sturen, een boeket, bloemenarrangement of een rouwstuk, onze Borgworm bloemist maakt deel uit van onze uitgebreide netwerk van bloemisten door heel België Het netwerk van bloemisten heeft een volledige dekking in alle provincies van België. Er is een scala aan redenen om bloemen te versturen, maar u kunt er verzekerd van zijn dat onze Borgworm lokale bloemenwinkel klaar staat om met zorg uw bloemen te bezorgen, voor welke gelegenheid dan ook. Voor elke bloemenbezorging naar Borgworm staat onze bloemist klaar om uw bestelling, voor welke gelegenheid dan ook, met zorg af te leveren!

Liefde & romantiek
Liefde & romantiek   Vanaf € 24,90
''De bloemen werden op het gevraagde uur en dag afgeleverd bij mijn lieve echtgenote. Meer dan een week verder staan alle bloemen nog steeds heel mooi'' - Luk
Bloemen onder €25
Bloemen onder €25   Vanaf € 19,90
Ook voor de kleinere portemonnee bieden wij de oplossing. Verse bloemen, dezelfde dag geleverd door de lokale bloemist, altijd vers!
Verjaardag
Verjaardag   Vanaf € 19,95
De mooiste verjaardagsbloemen thuis bezorgd door lokale bloemisten vanaf €19,95 in gans België. Van verjaardagsboeketten tot planten, voor ieder wat wils!
Kundservice