Vrouw met een zomerboeket in haar handen
Haal de zomer in huis met bloemen!
Bloemen bestellen

Gelegen in Brasschaat hebben onze bloemisten en lokale bloemenwinkels van daar allemaal veel kennis en ervaring in het bezorgen van bloemen in Brasschaat en omgeving. Wat u ook wilt sturen, een boeket, bloemenarrangement of een rouwstuk, onze Brasschaat bloemist maakt deel uit van onze uitgebreide netwerk van bloemisten door heel België Het netwerk van bloemisten heeft een volledige dekking in alle provincies van België. Er is een scala aan redenen om bloemen te versturen, maar u kunt er verzekerd van zijn dat onze Brasschaat lokale bloemenwinkel klaar staat om met zorg uw bloemen te bezorgen, voor welke gelegenheid dan ook. Voor elke bloemenbezorging naar Brasschaat staat onze bloemist klaar om uw bestelling, voor welke gelegenheid dan ook, met zorg af te leveren!

Voor hem
Voor hem   Vanaf € 23,00
Ultieme mannencadeaus: planten, cadeausets met wijn of chocola of stuur bloemen! ✓ Dezelfde dag geleverd ✓ 100% tevredenheidsgarantie ✓ Goedkoop ✓ Eenvoudig
Verjaardag
Verjaardag   Vanaf € 19,95
De mooiste verjaardagsbloemen thuis bezorgd door lokale bloemisten vanaf €19,95 in gans België. Van verjaardagsboeketten tot planten, voor ieder wat wils!
Bedankt
Bedankt   Vanaf € 19,95
''Om 13 uur besteld en reeds om 16 uur geleverd. Prachtig boeket, kan het aan iedereen aanbevelen.'' - Marilyne
USP delivery
Dezelfde dag in huis:
bestel vóór 14 uur van dinsdag t/m vrijdag en voor 12 uur op maandag en zaterdag
USP heart
Uitstekende reviews:
klanten beoordelen onze service met 4 uit 5 sterren!
USP placemark
Lokale bloemisten:
wij werken uitsluitend met de beste Belgische bloemisten
USP flower
De nummer 1 in Europa:
dit jaar al meer dan 1 miljoen boeketten wereldwijd bezorgd
Kundservice