Tulpen laten bezorgen
De tulpen zijn terug!
Bloemen bestellen

Gelegen in Dilbeek hebben onze bloemisten en lokale bloemenwinkels van daar allemaal vakkundige kennis en ervaring in bloemschikken en het bezorgen van de bloemen in Dilbeek en daar in de buurt. Wat u ook wilt sturen, een boeket, bloemenarrangement of een rouwstuk, onze Dilbeek bloemist maakt deel uit van onze uitgebreide netwerk van bloemisten door heel België Het netwerk van bloemisten heeft een volledige dekking in het Noorden, Zuiden, Westen en Oosten van België. Er is een scala aan redenen om bloemen te versturen, maar u kunt er verzekerd van zijn dat onze Dilbeek bloemist klaar staat om met zorg uw bloemen te bezorgen, voor welke gelegenheid dan ook. Voor elke bloemenbezorging naar Dilbeek staat onze bloemist klaar om uw bestelling, voor welke gelegenheid dan ook, met zorg af te leveren!

Cadeausets
Cadeausets   Vanaf € 35,95
Iemand een mooie verrassing bezorgen? Stuur dan heerlijke Belgische chocolade of een heerlijke fles wijn met jouw boeket! Bezorgd in heel België!
Bloemstukken
Bloemstukken   Vanaf € 25,00
Naast boeketten biedt Euroflorist ook diverse bloemstukken en fleurige decoraties. Bestel snel en wij leveren vandaag nog aan huis.
Voor haar
Voor haar   Vanaf € 25,00
Bloemen bezorgen voor haar doet u bij Euroflorist. Bestelt u vandaag (Ma-Vr) bloemen voor haar voor 14:00 uur, dan bezorgen wij ook nog vandaag.
Kundservice