Tulpen laten bezorgen
De tulpen zijn terug!
Bloemen bestellen

Gevestigd in Fleurus hebben onze bloemisten en lokale bloemenwinkels van daar allemaal veel kennis en ervaring in bloemschikken en het bezorgen van de bloemen in Fleurus en omgeving. Wat u ook wilt sturen, een boeket, bloemenarrangement of een rouwstuk, onze Fleurus vakkundige bloemist maakt deel uit van onze uitgebreide netwerk van bloemisten door heel België Het netwerk van bloemisten heeft een volledige dekking in het Noorden, Zuiden, Westen en Oosten van België. Er is een scala aan redenen om bloemen te versturen, maar u kunt er verzekerd van zijn dat onze Fleurus lokale bloemenwinkel klaar staat om met zorg uw bloemen te bezorgen, voor welke gelegenheid dan ook. Voor elke bloemenbezorging naar Fleurus staat onze lokale bloemenwinkel klaar om uw bestelling, voor welke gelegenheid dan ook, met zorg af te leveren!

Planten
Planten   Vanaf € 20,95
Niet alleen bloemen maar ook planten verstuurt u met Euroflorist. Bestel vandaag en wij leveren groene, bloeiende of vetplanten aan huis!
Liefde & romantiek
Liefde & romantiek   Vanaf € 24,90
''De bloemen werden op het gevraagde uur en dag afgeleverd bij mijn lieve echtgenote. Meer dan een week verder staan alle bloemen nog steeds heel mooi'' - Luk
Beterschap
Beterschap   Vanaf € 22,50
Wens Beterschap met bloemen! Eenvoudig besteld en geleverd door professionele bloemisten thuis of in het ziekenhuis.
Kundservice