Gelegen in Genk hebben onze bloemenwinkels en lokale bloemisten uit ons netwerk daar veel kennis en ervaring in het bezorgen van bloemen in Genk en daar in de buurt. Wat u ook wilt sturen, een boeket, bloemenarrangement of een rouwstuk, onze Genk vakkundige bloemist maakt deel uit van onze uitgebreide netwerk van bloemisten in België Het netwerk van bloemisten heeft een volledige dekking in alle provincies van België. Er is een scala aan redenen om bloemen te versturen, maar u kunt er verzekerd van zijn dat onze Genk bloemist klaar staat om met zorg uw bloemen te bezorgen, voor welke gelegenheid dan ook. Voor elke bloemenbezorging naar Genk staat onze bloemist klaar om uw bestelling, voor welke gelegenheid dan ook, met zorg af te leveren!

Zomaar
Zomaar   Vanaf € 30,95
Voor haar
Voor haar   Vanaf € 25,15
Bloemen bezorgen voor haar doet u bij Euroflorist. Bestelt u vandaag (Ma-Vr) bloemen voor haar voor 14:00 uur, dan bezorgen wij ook nog vandaag.
Planten
Planten   Vanaf € 20,95
Niet alleen bloemen maar ook planten verstuurt u met Euroflorist. Bestel vandaag en wij leveren groene, bloeiende of vetplanten aan huis!
USP delivery
Dezelfde dag in huis:
bestel vóór 11 uur op werkdagen en vóór 11 uur op zaterdag
USP heart
Uitstekende reviews:
klanten beoordelen onze service met 4 uit 5 sterren!
USP placemark
Lokale bloemisten:
wij werken uitsluitend met de beste Belgische bloemisten
USP flower
De nummer 1 in Europa:
dit jaar al meer dan 1 miljoen boeketten wereldwijd bezorgd
Kundservice