Vrouw met een mandje vol met bloemen
Vanaf €21,95
Onze bestsellers... ze zijn onweerstaanbaar!
Bloemen bestellen

Gevestigd in Graven hebben onze bloemisten en lokale bloemenwinkels van daar allemaal vakkundige kennis en ervaring in bloemschikken en het bezorgen van de bloemen in Graven en omgeving. Wat u ook wilt sturen, een boeket, bloemenarrangement of een rouwstuk, onze Graven vakkundige bloemist maakt deel uit van onze uitgebreide netwerk van bloemisten door heel België Het netwerk van bloemisten heeft een volledige dekking in het Noorden, Zuiden, Westen en Oosten van België. Er is een scala aan redenen om bloemen te versturen, maar u kunt er verzekerd van zijn dat onze Graven bloemist klaar staat om met zorg uw bloemen te bezorgen, voor welke gelegenheid dan ook. Voor elke bloemenbezorging naar Graven staat onze bloemist klaar om uw bestelling, voor welke gelegenheid dan ook, met zorg af te leveren!

Verjaardag
Verjaardag   Vanaf € 21,95
De mooiste verjaardagsbloemen thuis bezorgd door lokale bloemisten vanaf €19,95 in gans België. Van verjaardagsboeketten tot planten, voor ieder wat wils!
Bloemen onder €25
Bloemen onder €25   Vanaf € 19,95
Ook voor de kleinere portemonnee bieden wij de oplossing. Verse bloemen, dezelfde dag geleverd door de lokale bloemist, altijd vers!
Bestsellers
Bestsellers   Vanaf € 21,95
Bloemen sturen met Euroflorist ✓ Aantrekkelijk geprijsd ✓ Handgebonden boeketten ✓ Dezelfde dag geleverd ✓ Leveringen wereldwijd! ✓ Ontdek onze bestsellers!
USP delivery
Dezelfde dag in huis:
bestel vóór 14 uur van dinsdag t/m vrijdag en voor 12 uur op maandag en zaterdag
USP heart
Uitstekende reviews:
klanten beoordelen onze service met 4 uit 5 sterren!
USP placemark
Lokale bloemisten:
wij werken uitsluitend met de beste Belgische bloemisten
USP flower
De nummer 1 in Europa:
dit jaar al meer dan 1 miljoen boeketten wereldwijd bezorgd
Kundservice