Tulpen laten bezorgen
De tulpen zijn terug!
Bloemen bestellen

Gelegen in Harelbeke hebben onze bloemenwinkels en lokale bloemisten uit ons netwerk daar vakkundige kennis en ervaring in het bezorgen van bloemen in Harelbeke en daar in de buurt. Wat u ook wilt sturen, een boeket, bloemenarrangement of een rouwstuk, onze Harelbeke vakkundige bloemist maakt deel uit van onze uitgebreide netwerk van bloemisten in België Het netwerk van bloemisten heeft een volledige dekking in het Noorden, Zuiden, Westen en Oosten van België. Er is een scala aan redenen om bloemen te versturen, maar u kunt er verzekerd van zijn dat onze Harelbeke bloemist klaar staat om met zorg uw bloemen te bezorgen, voor welke gelegenheid dan ook. Voor elke bloemenbezorging naar Harelbeke staat onze bloemist klaar om uw bestelling, voor welke gelegenheid dan ook, met zorg af te leveren!

Liefde & romantiek
Liefde & romantiek   Vanaf € 24,90
''De bloemen werden op het gevraagde uur en dag afgeleverd bij mijn lieve echtgenote. Meer dan een week verder staan alle bloemen nog steeds heel mooi'' - Luk
Verjaardag
Verjaardag   Vanaf € 19,95
De mooiste verjaardagsbloemen thuis bezorgd door lokale bloemisten vanaf €19,95 in gans België. Van verjaardagsboeketten tot planten, voor ieder wat wils!
Planten
Planten   Vanaf € 20,95
Niet alleen bloemen maar ook planten verstuurt u met Euroflorist. Bestel vandaag en wij leveren groene, bloeiende of vetplanten aan huis!
Kundservice