Tulpen laten bezorgen
De tulpen zijn terug!
Bloemen bestellen

Gevestigd in Herstal hebben onze bloemisten en lokale bloemenwinkels van daar allemaal veel kennis en ervaring in bloemschikken en het bezorgen van de bloemen in Herstal en daar in de buurt. Wat u ook wilt sturen, een boeket, bloemenarrangement of een rouwstuk, onze Herstal vakkundige bloemist maakt deel uit van onze uitgebreide netwerk van bloemisten in België Het netwerk van bloemisten heeft een volledige dekking in alle provincies van België. Er is een scala aan redenen om bloemen te versturen, maar u kunt er verzekerd van zijn dat onze Herstal lokale bloemenwinkel klaar staat om met zorg uw bloemen te bezorgen, voor welke gelegenheid dan ook. Voor elke bloemenbezorging naar Herstal staat onze bloemist klaar om uw bestelling, voor welke gelegenheid dan ook, met zorg af te leveren!

Liefde & romantiek
Liefde & romantiek   Vanaf € 24,90
''De bloemen werden op het gevraagde uur en dag afgeleverd bij mijn lieve echtgenote. Meer dan een week verder staan alle bloemen nog steeds heel mooi'' - Luk
Cadeausets
Cadeausets   Vanaf € 35,95
Iemand een mooie verrassing bezorgen? Stuur dan heerlijke Belgische chocolade of een heerlijke fles wijn met jouw boeket! Bezorgd in heel België!
Voor haar
Voor haar   Vanaf € 25,00
Bloemen bezorgen voor haar doet u bij Euroflorist. Bestelt u vandaag (Ma-Vr) bloemen voor haar voor 14:00 uur, dan bezorgen wij ook nog vandaag.
Kundservice