De mooiste tulpen
Het is weer tijd voor tulpen!
Bloemen bestellen

Gunstig gelegen in Kampenhout hebben onze bloemisten en lokale bloemenwinkels van daar allemaal vakkundige kennis en ervaring in het bezorgen van bloemen in Kampenhout en omgeving. Wat u ook wilt sturen, een boeket, bloemenarrangement of een rouwstuk, onze Kampenhout vakkundige bloemist maakt deel uit van onze uitgebreide netwerk van bloemisten in België Het netwerk van bloemisten heeft een volledige dekking in het Noorden, Zuiden, Westen en Oosten van België. Er is een scala aan redenen om bloemen te versturen, maar u kunt er verzekerd van zijn dat onze Kampenhout lokale bloemenwinkel klaar staat om met zorg uw bloemen te bezorgen, voor welke gelegenheid dan ook. Voor elke bloemenbezorging naar Kampenhout staat onze bloemist klaar om uw bestelling, voor welke gelegenheid dan ook, met zorg af te leveren!

Gefeliciteerd
Gefeliciteerd   Vanaf € 24,99
Bloemen onder €25
Bloemen onder €25   Vanaf € 24,99
Ook voor de kleinere portemonnee bieden wij de oplossing. Verse bloemen, dezelfde dag geleverd door de lokale bloemist, altijd vers!
Liefde & romantiek
Liefde & romantiek   Vanaf € 24,99
''De bloemen werden op het gevraagde uur en dag afgeleverd bij mijn lieve echtgenote. Meer dan een week verder staan alle bloemen nog steeds heel mooi'' - Luk
USP delivery
Dezelfde dag in huis:
bestel vóór 14 uur van dinsdag t/m vrijdag en voor 12 uur op maandag en zaterdag.
USP heart
Uitstekende reviews:
onze klanten zijn tevreden over de kwaliteit van onze service.
USP placemark
Lokale bloemisten:
wij werken uitsluitend met de beste Belgische bloemisten.
USP flower
De nummer 1 in Europa:
meer dan 3,5 miljoen boeketten wereldwijd bezorgd in 2020.
Kundservice