Vrouw met een mandje vol met bloemen
Vanaf €19,95
Sprankelende Herfstboeketten!
Bloemen bestellen

Gunstig gelegen in Kortessem hebben onze bloemisten en lokale bloemenwinkels van daar allemaal veel kennis en ervaring in het bezorgen van bloemen in Kortessem en omgeving. Wat u ook wilt sturen, een boeket, bloemenarrangement of een rouwstuk, onze Kortessem vakkundige bloemist maakt deel uit van onze uitgebreide netwerk van bloemisten door heel België Het netwerk van bloemisten heeft een volledige dekking in alle provincies van België. Er is een scala aan redenen om bloemen te versturen, maar u kunt er verzekerd van zijn dat onze Kortessem bloemist klaar staat om met zorg uw bloemen te bezorgen, voor welke gelegenheid dan ook. Voor elke bloemenbezorging naar Kortessem staat onze bloemist klaar om uw bestelling, voor welke gelegenheid dan ook, met zorg af te leveren!

Zomaar
Zomaar   Vanaf € 19,95
Verjaardag
Verjaardag   Vanaf € 21,95
De mooiste verjaardagsbloemen thuis bezorgd door lokale bloemisten vanaf €19,95 in gans België. Van verjaardagsboeketten tot planten, voor ieder wat wils!
Voor hem
Voor hem   Vanaf € 29,00
Ultieme mannencadeaus: planten, cadeausets met wijn of chocola of stuur bloemen! ✓ Dezelfde dag geleverd ✓ 100% tevredenheidsgarantie ✓ Goedkoop ✓ Eenvoudig
USP delivery
Dezelfde dag in huis:
bestel vóór 14 uur van dinsdag t/m vrijdag en voor 12 uur op maandag en zaterdag
USP heart
Uitstekende reviews:
klanten beoordelen onze service met 4 uit 5 sterren!
USP placemark
Lokale bloemisten:
wij werken uitsluitend met de beste Belgische bloemisten
USP flower
De nummer 1 in Europa:
dit jaar al meer dan 1 miljoen boeketten wereldwijd bezorgd
Kundservice