Tulpen laten bezorgen
De tulpen zijn terug!
Bloemen bestellen

Gunstig gelegen in Lommel hebben onze bloemenwinkels en lokale bloemisten uit ons netwerk daar vakkundige kennis en ervaring in het bezorgen van bloemen in Lommel en omgeving. Wat u ook wilt sturen, een boeket, bloemenarrangement of een rouwstuk, onze Lommel vakkundige bloemist maakt deel uit van onze uitgebreide netwerk van bloemisten door heel België Het netwerk van bloemisten heeft een volledige dekking in het Noorden, Zuiden, Westen en Oosten van België. Er is een scala aan redenen om bloemen te versturen, maar u kunt er verzekerd van zijn dat onze Lommel bloemist klaar staat om met zorg uw bloemen te bezorgen, voor welke gelegenheid dan ook. Voor elke bloemenbezorging naar Lommel staat onze lokale bloemenwinkel klaar om uw bestelling, voor welke gelegenheid dan ook, met zorg af te leveren!

Bloemstukken
Bloemstukken   Vanaf € 25,00
Naast boeketten biedt Euroflorist ook diverse bloemstukken en fleurige decoraties. Bestel snel en wij leveren vandaag nog aan huis.
Bedankt
Bedankt   Vanaf € 19,90
''Om 13 uur besteld en reeds om 16 uur geleverd. Prachtig boeket, kan het aan iedereen aanbevelen.'' - Marilyne
Voor haar
Voor haar   Vanaf € 25,00
Bloemen bezorgen voor haar doet u bij Euroflorist. Bestelt u vandaag (Ma-Vr) bloemen voor haar voor 14:00 uur, dan bezorgen wij ook nog vandaag.
Kundservice