Tulpen laten bezorgen
De tulpen zijn terug!
Bloemen bestellen

Gelegen in Londerzeel hebben onze bloemisten en lokale bloemenwinkels van daar allemaal vakkundige kennis en ervaring in het bezorgen van bloemen in Londerzeel en omgeving. Wat u ook wilt sturen, een boeket, bloemenarrangement of een rouwstuk, onze Londerzeel vakkundige bloemist maakt deel uit van onze uitgebreide netwerk van bloemisten in België Het netwerk van bloemisten heeft een volledige dekking in het Noorden, Zuiden, Westen en Oosten van België. Er is een scala aan redenen om bloemen te versturen, maar u kunt er verzekerd van zijn dat onze Londerzeel lokale bloemenwinkel klaar staat om met zorg uw bloemen te bezorgen, voor welke gelegenheid dan ook. Voor elke bloemenbezorging naar Londerzeel staat onze lokale bloemenwinkel klaar om uw bestelling, voor welke gelegenheid dan ook, met zorg af te leveren!

Bloemen onder €25
Bloemen onder €25   Vanaf € 19,90
Ook voor de kleinere portemonnee bieden wij de oplossing. Verse bloemen, dezelfde dag geleverd door de lokale bloemist, altijd vers!
Voor hem
Voor hem   Vanaf € 20,00
Ultieme mannencadeaus: planten, cadeausets met wijn of chocola of stuur bloemen! ✓ Dezelfde dag geleverd ✓ 100% tevredenheidsgarantie ✓ Goedkoop ✓ Eenvoudig
Bloemen €25 - €35
Bloemen €25 - €35   Vanaf € 25,15
Kundservice