Tulpen laten bezorgen
De tulpen zijn terug!
Bloemen bestellen

Gunstig gelegen in Mettet hebben onze bloemisten en lokale bloemenwinkels van daar allemaal veel kennis en ervaring in bloemschikken en het bezorgen van de bloemen in Mettet en omgeving. Wat u ook wilt sturen, een boeket, bloemenarrangement of een rouwstuk, onze Mettet vakkundige bloemist maakt deel uit van onze uitgebreide netwerk van bloemisten in België Het netwerk van bloemisten heeft een volledige dekking in alle provincies van België. Er is een scala aan redenen om bloemen te versturen, maar u kunt er verzekerd van zijn dat onze Mettet lokale bloemenwinkel klaar staat om met zorg uw bloemen te bezorgen, voor welke gelegenheid dan ook. Voor elke bloemenbezorging naar Mettet staat onze lokale bloemenwinkel klaar om uw bestelling, voor welke gelegenheid dan ook, met zorg af te leveren!

Liefde & romantiek
Liefde & romantiek   Vanaf € 24,90
''De bloemen werden op het gevraagde uur en dag afgeleverd bij mijn lieve echtgenote. Meer dan een week verder staan alle bloemen nog steeds heel mooi'' - Luk
Bedankt
Bedankt   Vanaf € 19,90
''Om 13 uur besteld en reeds om 16 uur geleverd. Prachtig boeket, kan het aan iedereen aanbevelen.'' - Marilyne
Bestsellers
Bestsellers   Vanaf € 20,00
Bloemen sturen met Euroflorist ✓ Aantrekkelijk geprijsd ✓ Handgebonden boeketten ✓ Dezelfde dag geleverd ✓ Leveringen wereldwijd! ✓ Ontdek onze bestsellers!
Kundservice