Vrouw met een zomerboeket in haar handen
Haal de zomer in huis met bloemen!
Bloemen bestellen

Gevestigd in Mortsel hebben onze bloemisten en lokale bloemenwinkels van daar allemaal vakkundige kennis en ervaring in bloemschikken en het bezorgen van de bloemen in Mortsel en omgeving. Wat u ook wilt sturen, een boeket, bloemenarrangement of een rouwstuk, onze Mortsel bloemenwinkel maakt deel uit van onze uitgebreide netwerk van bloemisten in België Het netwerk van bloemisten heeft een volledige dekking in alle provincies van België. Er is een scala aan redenen om bloemen te versturen, maar u kunt er verzekerd van zijn dat onze Mortsel bloemist klaar staat om met zorg uw bloemen te bezorgen, voor welke gelegenheid dan ook. Voor elke bloemenbezorging naar Mortsel staat onze lokale bloemenwinkel klaar om uw bestelling, voor welke gelegenheid dan ook, met zorg af te leveren!

Planten
Planten   Vanaf € 20,95
Niet alleen bloemen maar ook planten verstuurt u met Euroflorist. Bestel vandaag en wij leveren groene, bloeiende of vetplanten aan huis!
Nieuwe collectie
Nieuwe collectie   Vanaf € 22,99
Ontdek de nieuwe collectie van Euroflorist. Nieuwe boeketten en bloemstukken in verfrissende trends. Stuur ze vandaag nog en maak iemand blij!
Zomaar
Zomaar   Vanaf € 19,95
USP delivery
Dezelfde dag in huis:
bestel vóór 14 uur van dinsdag t/m vrijdag en voor 12 uur op maandag en zaterdag
USP heart
Uitstekende reviews:
klanten beoordelen onze service met 4 uit 5 sterren!
USP placemark
Lokale bloemisten:
wij werken uitsluitend met de beste Belgische bloemisten
USP flower
De nummer 1 in Europa:
dit jaar al meer dan 1 miljoen boeketten wereldwijd bezorgd
Kundservice