Tulpen laten bezorgen
De tulpen zijn terug!
Bloemen bestellen

Gevestigd in Neerpelt hebben onze bloemenwinkels en lokale bloemisten uit ons netwerk daar vakkundige kennis en ervaring in bloemschikken en het bezorgen van de bloemen in Neerpelt en omgeving. Wat u ook wilt sturen, een boeket, bloemenarrangement of een rouwstuk, onze Neerpelt vakkundige bloemist maakt deel uit van onze uitgebreide netwerk van bloemisten in België Het netwerk van bloemisten heeft een volledige dekking in het Noorden, Zuiden, Westen en Oosten van België. Er is een scala aan redenen om bloemen te versturen, maar u kunt er verzekerd van zijn dat onze Neerpelt bloemist klaar staat om met zorg uw bloemen te bezorgen, voor welke gelegenheid dan ook. Voor elke bloemenbezorging naar Neerpelt staat onze bloemist klaar om uw bestelling, voor welke gelegenheid dan ook, met zorg af te leveren!

Verjaardag
Verjaardag   Vanaf € 19,50
De mooiste verjaardagsbloemen thuis bezorgd door lokale bloemisten vanaf €19,95 in gans België. Van verjaardagsboeketten tot planten, voor ieder wat wils!
Beterschap
Beterschap   Vanaf € 22,50
Wens Beterschap met bloemen! Eenvoudig besteld en geleverd door professionele bloemisten thuis of in het ziekenhuis.
Cadeausets
Cadeausets   Vanaf € 31,95
Iemand een mooie verrassing bezorgen? Stuur dan heerlijke Belgische chocolade of een heerlijke fles wijn met jouw boeket! Bezorgd in heel België!
Kundservice