Vrouw met een zomerboeket in haar handen
Haal de zomer in huis met bloemen!
Bloemen bestellen

Gunstig gelegen in Peer hebben onze bloemenwinkels en lokale bloemisten uit ons netwerk daar veel kennis en ervaring in het bezorgen van bloemen in Peer en daar in de buurt. Wat u ook wilt sturen, een boeket, bloemenarrangement of een rouwstuk, onze Peer bloemist maakt deel uit van onze uitgebreide netwerk van bloemisten in België Het netwerk van bloemisten heeft een volledige dekking in het Noorden, Zuiden, Westen en Oosten van België. Er is een scala aan redenen om bloemen te versturen, maar u kunt er verzekerd van zijn dat onze Peer bloemist klaar staat om met zorg uw bloemen te bezorgen, voor welke gelegenheid dan ook. Voor elke bloemenbezorging naar Peer staat onze lokale bloemenwinkel klaar om uw bestelling, voor welke gelegenheid dan ook, met zorg af te leveren!

Nieuwe collectie
Nieuwe collectie   Vanaf € 22,99
Ontdek de nieuwe collectie van Euroflorist. Nieuwe boeketten en bloemstukken in verfrissende trends. Stuur ze vandaag nog en maak iemand blij!
Bloemen €25 - €35
Bloemen €25 - €35   Vanaf € 25,15
Bestsellers
Bestsellers   Vanaf € 21,95
Bloemen sturen met Euroflorist ✓ Aantrekkelijk geprijsd ✓ Handgebonden boeketten ✓ Dezelfde dag geleverd ✓ Leveringen wereldwijd! ✓ Ontdek onze bestsellers!
USP delivery
Dezelfde dag in huis:
bestel vóór 14 uur van dinsdag t/m vrijdag en voor 12 uur op maandag en zaterdag
USP heart
Uitstekende reviews:
klanten beoordelen onze service met 4 uit 5 sterren!
USP placemark
Lokale bloemisten:
wij werken uitsluitend met de beste Belgische bloemisten
USP flower
De nummer 1 in Europa:
dit jaar al meer dan 1 miljoen boeketten wereldwijd bezorgd
Kundservice