Tulpen laten bezorgen
De tulpen zijn terug!
Bloemen bestellen

Gevestigd in Sint-Jans-Molenbeek hebben onze bloemenwinkels en lokale bloemisten uit ons netwerk daar veel kennis en ervaring in het bezorgen van bloemen in Sint-Jans-Molenbeek en omgeving. Wat u ook wilt sturen, een boeket, bloemenarrangement of een rouwstuk, onze Sint-Jans-Molenbeek vakkundige bloemist maakt deel uit van onze uitgebreide netwerk van bloemisten door heel België Het netwerk van bloemisten heeft een volledige dekking in alle provincies van België. Er is een scala aan redenen om bloemen te versturen, maar u kunt er verzekerd van zijn dat onze Sint-Jans-Molenbeek lokale bloemenwinkel klaar staat om met zorg uw bloemen te bezorgen, voor welke gelegenheid dan ook. Voor elke bloemenbezorging naar Sint-Jans-Molenbeek staat onze lokale bloemenwinkel klaar om uw bestelling, voor welke gelegenheid dan ook, met zorg af te leveren!

Bloemen onder €25
Bloemen onder €25   Vanaf € 19,90
Ook voor de kleinere portemonnee bieden wij de oplossing. Verse bloemen, dezelfde dag geleverd door de lokale bloemist, altijd vers!
Cadeausets
Cadeausets   Vanaf € 35,95
Iemand een mooie verrassing bezorgen? Stuur dan heerlijke Belgische chocolade of een heerlijke fles wijn met jouw boeket! Bezorgd in heel België!
Bestsellers
Bestsellers   Vanaf € 20,00
Bloemen sturen met Euroflorist ✓ Aantrekkelijk geprijsd ✓ Handgebonden boeketten ✓ Dezelfde dag geleverd ✓ Leveringen wereldwijd! ✓ Ontdek onze bestsellers!
Kundservice