Kerstbloemen laten leveren
Betoverende Kerstbloemen
Bloemen bestellen

Gevestigd in Sint-Truiden hebben onze bloemisten en lokale bloemenwinkels van daar allemaal veel kennis en ervaring in het bezorgen van bloemen in Sint-Truiden en daar in de buurt. Wat u ook wilt sturen, een boeket, bloemenarrangement of een rouwstuk, onze Sint-Truiden bloemenwinkel maakt deel uit van onze uitgebreide netwerk van bloemisten door heel België Het netwerk van bloemisten heeft een volledige dekking in het Noorden, Zuiden, Westen en Oosten van België. Er is een scala aan redenen om bloemen te versturen, maar u kunt er verzekerd van zijn dat onze Sint-Truiden bloemist klaar staat om met zorg uw bloemen te bezorgen, voor welke gelegenheid dan ook. Voor elke bloemenbezorging naar Sint-Truiden staat onze lokale bloemenwinkel klaar om uw bestelling, voor welke gelegenheid dan ook, met zorg af te leveren!

Verjaardag
Verjaardag   Vanaf € 19,95
De mooiste verjaardagsbloemen thuis bezorgd door lokale bloemisten vanaf €19,95 in gans België. Van verjaardagsboeketten tot planten, voor ieder wat wils!
Cadeausets
Cadeausets   Vanaf € 31,95
Iemand een mooie verrassing bezorgen? Stuur dan heerlijke Belgische chocolade of een heerlijke fles wijn met jouw boeket! Bezorgd in heel België!
Voor hem
Voor hem   Vanaf € 22,90
Ultieme mannencadeaus: planten, cadeausets met wijn of chocola of stuur bloemen! ✓ Dezelfde dag geleverd ✓ 100% tevredenheidsgarantie ✓ Goedkoop ✓ Eenvoudig
Kundservice