Kerstbloemen laten leveren
Betoverende Kerstbloemen
Bloemen bestellen

Gevestigd in Tienen hebben onze bloemenwinkels en lokale bloemisten uit ons netwerk daar vakkundige kennis en ervaring in het bezorgen van bloemen in Tienen en daar in de buurt. Wat u ook wilt sturen, een boeket, bloemenarrangement of een rouwstuk, onze Tienen vakkundige bloemist maakt deel uit van onze uitgebreide netwerk van bloemisten in België Het netwerk van bloemisten heeft een volledige dekking in het Noorden, Zuiden, Westen en Oosten van België. Er is een scala aan redenen om bloemen te versturen, maar u kunt er verzekerd van zijn dat onze Tienen bloemist klaar staat om met zorg uw bloemen te bezorgen, voor welke gelegenheid dan ook. Voor elke bloemenbezorging naar Tienen staat onze bloemist klaar om uw bestelling, voor welke gelegenheid dan ook, met zorg af te leveren!

Cadeausets
Cadeausets   Vanaf € 31,95
Iemand een mooie verrassing bezorgen? Stuur dan heerlijke Belgische chocolade of een heerlijke fles wijn met jouw boeket! Bezorgd in heel België!
Voor hem
Voor hem   Vanaf € 22,90
Ultieme mannencadeaus: planten, cadeausets met wijn of chocola of stuur bloemen! ✓ Dezelfde dag geleverd ✓ 100% tevredenheidsgarantie ✓ Goedkoop ✓ Eenvoudig
Zomaar
Zomaar   Vanaf € 19,90
Kundservice