Tulpen laten bezorgen
De tulpen zijn terug!
Bloemen bestellen

Gevestigd in Tremelo hebben onze bloemisten en lokale bloemenwinkels van daar allemaal veel kennis en ervaring in het bezorgen van bloemen in Tremelo en omgeving. Wat u ook wilt sturen, een boeket, bloemenarrangement of een rouwstuk, onze Tremelo bloemenwinkel maakt deel uit van onze uitgebreide netwerk van bloemisten in België Het netwerk van bloemisten heeft een volledige dekking in alle provincies van België. Er is een scala aan redenen om bloemen te versturen, maar u kunt er verzekerd van zijn dat onze Tremelo lokale bloemenwinkel klaar staat om met zorg uw bloemen te bezorgen, voor welke gelegenheid dan ook. Voor elke bloemenbezorging naar Tremelo staat onze lokale bloemenwinkel klaar om uw bestelling, voor welke gelegenheid dan ook, met zorg af te leveren!

Bloemen onder €25
Bloemen onder €25   Vanaf € 19,90
Ook voor de kleinere portemonnee bieden wij de oplossing. Verse bloemen, dezelfde dag geleverd door de lokale bloemist, altijd vers!
Cadeausets
Cadeausets   Vanaf € 35,95
Iemand een mooie verrassing bezorgen? Stuur dan heerlijke Belgische chocolade of een heerlijke fles wijn met jouw boeket! Bezorgd in heel België!
Nieuwe collectie
Nieuwe collectie   Vanaf € 24,90
Ontdek de nieuwe collectie van Euroflorist. Nieuwe boeketten en bloemstukken in verfrissende trends. Stuur ze vandaag nog en maak iemand blij!
Kundservice