Vrouw met een zomerboeket in haar handen
Haal de zomer in huis met bloemen!
Bloemen bestellen

Gelegen in Vaux-sur-Sûre hebben onze bloemisten en lokale bloemenwinkels van daar allemaal vakkundige kennis en ervaring in het bezorgen van bloemen in Vaux-sur-Sûre en omgeving. Wat u ook wilt sturen, een boeket, bloemenarrangement of een rouwstuk, onze Vaux-sur-Sûre vakkundige bloemist maakt deel uit van onze uitgebreide netwerk van bloemisten door heel België Het netwerk van bloemisten heeft een volledige dekking in het Noorden, Zuiden, Westen en Oosten van België. Er is een scala aan redenen om bloemen te versturen, maar u kunt er verzekerd van zijn dat onze Vaux-sur-Sûre bloemist klaar staat om met zorg uw bloemen te bezorgen, voor welke gelegenheid dan ook. Voor elke bloemenbezorging naar Vaux-sur-Sûre staat onze lokale bloemenwinkel klaar om uw bestelling, voor welke gelegenheid dan ook, met zorg af te leveren!

Liefde & romantiek
Liefde & romantiek   Vanaf € 24,95
''De bloemen werden op het gevraagde uur en dag afgeleverd bij mijn lieve echtgenote. Meer dan een week verder staan alle bloemen nog steeds heel mooi'' - Luk
Bloemen €25 - €35
Bloemen €25 - €35   Vanaf € 25,15
Verjaardag
Verjaardag   Vanaf € 19,95
De mooiste verjaardagsbloemen thuis bezorgd door lokale bloemisten vanaf €19,95 in gans België. Van verjaardagsboeketten tot planten, voor ieder wat wils!
USP delivery
Dezelfde dag in huis:
bestel vóór 14 uur van dinsdag t/m vrijdag en voor 12 uur op maandag en zaterdag
USP heart
Uitstekende reviews:
klanten beoordelen onze service met 4 uit 5 sterren!
USP placemark
Lokale bloemisten:
wij werken uitsluitend met de beste Belgische bloemisten
USP flower
De nummer 1 in Europa:
dit jaar al meer dan 1 miljoen boeketten wereldwijd bezorgd
Kundservice