De mooiste winterbloemen
De mooiste winterbloemen
Bloemen bestellen

Gelegen in Vilvoorde hebben onze bloemenwinkels en lokale bloemisten uit ons netwerk daar vakkundige kennis en ervaring in het bezorgen van bloemen in Vilvoorde en daar in de buurt. Wat u ook wilt sturen, een boeket, bloemenarrangement of een rouwstuk, onze Vilvoorde bloemenwinkel maakt deel uit van onze uitgebreide netwerk van bloemisten in België Het netwerk van bloemisten heeft een volledige dekking in het Noorden, Zuiden, Westen en Oosten van België. Er is een scala aan redenen om bloemen te versturen, maar u kunt er verzekerd van zijn dat onze Vilvoorde bloemist klaar staat om met zorg uw bloemen te bezorgen, voor welke gelegenheid dan ook. Voor elke bloemenbezorging naar Vilvoorde staat onze bloemist klaar om uw bestelling, voor welke gelegenheid dan ook, met zorg af te leveren!

Gefeliciteerd
Gefeliciteerd   Vanaf € 24,99
Voor hem
Voor hem   Vanaf € 29,99
Ultieme mannencadeaus: planten, cadeausets met wijn of chocola of stuur bloemen! ✓ Dezelfde dag geleverd ✓ 100% tevredenheidsgarantie ✓ Goedkoop ✓ Eenvoudig
Voor haar
Voor haar   Vanaf € 24,50
Bloemen bezorgen voor haar doet u bij Euroflorist. Bestelt u vandaag (Ma-Vr) bloemen voor haar voor 14:00 uur, dan bezorgen wij ook nog vandaag.
USP delivery
Dezelfde dag in huis:
bestel vóór 14 uur van dinsdag t/m vrijdag en voor 12 uur op maandag en zaterdag
USP heart
Uitstekende reviews:
klanten beoordelen onze service met 4 uit 5 sterren!
USP placemark
Lokale bloemisten:
wij werken uitsluitend met de beste Belgische bloemisten
USP flower
De nummer 1 in Europa:
dit jaar al meer dan 1 miljoen boeketten wereldwijd bezorgd
Kundservice