Vrouw met een mandje vol met bloemen
Vanaf €21,95
Onze bestsellers... ze zijn onweerstaanbaar!
Bloemen bestellen

Gelegen in Vosselaar hebben onze bloemenwinkels en lokale bloemisten uit ons netwerk daar veel kennis en ervaring in bloemschikken en het bezorgen van de bloemen in Vosselaar en daar in de buurt. Wat u ook wilt sturen, een boeket, bloemenarrangement of een rouwstuk, onze Vosselaar bloemenwinkel maakt deel uit van onze uitgebreide netwerk van bloemisten in België Het netwerk van bloemisten heeft een volledige dekking in alle provincies van België. Er is een scala aan redenen om bloemen te versturen, maar u kunt er verzekerd van zijn dat onze Vosselaar lokale bloemenwinkel klaar staat om met zorg uw bloemen te bezorgen, voor welke gelegenheid dan ook. Voor elke bloemenbezorging naar Vosselaar staat onze lokale bloemenwinkel klaar om uw bestelling, voor welke gelegenheid dan ook, met zorg af te leveren!

Zomaar
Zomaar   Vanaf € 19,95
Cadeausets
Cadeausets   Vanaf € 35,95
Iemand een mooie verrassing bezorgen? Stuur dan heerlijke Belgische chocolade of een heerlijke fles wijn met jouw boeket! Bezorgd in heel België!
Bloemen onder €25
Bloemen onder €25   Vanaf € 19,95
Ook voor de kleinere portemonnee bieden wij de oplossing. Verse bloemen, dezelfde dag geleverd door de lokale bloemist, altijd vers!
USP delivery
Dezelfde dag in huis:
bestel vóór 14 uur van dinsdag t/m vrijdag en voor 12 uur op maandag en zaterdag
USP heart
Uitstekende reviews:
klanten beoordelen onze service met 4 uit 5 sterren!
USP placemark
Lokale bloemisten:
wij werken uitsluitend met de beste Belgische bloemisten
USP flower
De nummer 1 in Europa:
dit jaar al meer dan 1 miljoen boeketten wereldwijd bezorgd
Kundservice