Tulpen laten bezorgen
De tulpen zijn terug!
Bloemen bestellen

Gelegen in Wanze hebben onze bloemisten en lokale bloemenwinkels van daar allemaal vakkundige kennis en ervaring in bloemschikken en het bezorgen van de bloemen in Wanze en omgeving. Wat u ook wilt sturen, een boeket, bloemenarrangement of een rouwstuk, onze Wanze bloemenwinkel maakt deel uit van onze uitgebreide netwerk van bloemisten door heel België Het netwerk van bloemisten heeft een volledige dekking in het Noorden, Zuiden, Westen en Oosten van België. Er is een scala aan redenen om bloemen te versturen, maar u kunt er verzekerd van zijn dat onze Wanze lokale bloemenwinkel klaar staat om met zorg uw bloemen te bezorgen, voor welke gelegenheid dan ook. Voor elke bloemenbezorging naar Wanze staat onze bloemist klaar om uw bestelling, voor welke gelegenheid dan ook, met zorg af te leveren!

Cadeausets
Cadeausets   Vanaf € 35,95
Iemand een mooie verrassing bezorgen? Stuur dan heerlijke Belgische chocolade of een heerlijke fles wijn met jouw boeket! Bezorgd in heel België!
Voor hem
Voor hem   Vanaf € 20,00
Ultieme mannencadeaus: planten, cadeausets met wijn of chocola of stuur bloemen! ✓ Dezelfde dag geleverd ✓ 100% tevredenheidsgarantie ✓ Goedkoop ✓ Eenvoudig
Nieuwe collectie
Nieuwe collectie   Vanaf € 24,90
Ontdek de nieuwe collectie van Euroflorist. Nieuwe boeketten en bloemstukken in verfrissende trends. Stuur ze vandaag nog en maak iemand blij!
Kundservice