De mooiste tulpen
Het is weer tijd voor tulpen!
Bloemen bestellen

Gelegen in Wevelgem hebben onze bloemenwinkels en lokale bloemisten uit ons netwerk daar veel kennis en ervaring in bloemschikken en het bezorgen van de bloemen in Wevelgem en omgeving. Wat u ook wilt sturen, een boeket, bloemenarrangement of een rouwstuk, onze Wevelgem bloemenwinkel maakt deel uit van onze uitgebreide netwerk van bloemisten in België Het netwerk van bloemisten heeft een volledige dekking in alle provincies van België. Er is een scala aan redenen om bloemen te versturen, maar u kunt er verzekerd van zijn dat onze Wevelgem bloemist klaar staat om met zorg uw bloemen te bezorgen, voor welke gelegenheid dan ook. Voor elke bloemenbezorging naar Wevelgem staat onze lokale bloemenwinkel klaar om uw bestelling, voor welke gelegenheid dan ook, met zorg af te leveren!

Planten
Planten   Vanaf € 19,95
Planten laten bezorgen met Euroflorist is makkelijker dan ooit. Bestel vandaag en wij leveren groene, bloeiende of vetplanten direct aan huis!
Gefeliciteerd
Gefeliciteerd   Vanaf € 24,99
Bloemstukken
Bloemstukken   Vanaf € 34,99
Naast boeketten biedt Euroflorist ook diverse bloemstukken en fleurige decoraties. Bestel snel en wij leveren vandaag nog aan huis.
USP delivery
Dezelfde dag in huis:
bestel vóór 14 uur van dinsdag t/m vrijdag en voor 12 uur op maandag en zaterdag.
USP heart
Uitstekende reviews:
onze klanten zijn tevreden over de kwaliteit van onze service.
USP placemark
Lokale bloemisten:
wij werken uitsluitend met de beste Belgische bloemisten.
USP flower
De nummer 1 in Europa:
meer dan 3,5 miljoen boeketten wereldwijd bezorgd in 2020.
Kundservice