7 dagen per week Wereldwijde bezorging De nummer 1 in Europa
Mijn account
Valentijnsdag leveringsinformatie

Valentijnsdag leveringsinformatie

Als u een boeket bestelt via onze website willen wij dit zo eenvoudig mogelijk voor u maken. Wij zorgen voor de levering van uw bloemen en onze bloemisten doen hun uiterste best om aan uw wensen te voldoen, ook en vooral rond Valentijnsdag!

Producten: in verband met beschikbaarheid en hogere bloemenprijzen rond Valentijn, kan het geleverde product enigszins verschillen van de foto. Onze bloemisten zullen hun uiterste best doen om zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen.

Leveringstijden Valentijnsdag: wegens grote drukte garanderen wij geen leveringen op specifieke tijdstippen en kan het product eventueel op de voorafgaande of eerstvolgende dag geleverd worden, Houd er rekening mee dat bloemen eventueel in de avonduren geleverd kunnen worden.

Adresgegevens: voor een goede levering is het van groot belang dat informatie met het afleveradres zo compleet mogelijk is. Vergeet bijvoorbeeld niet om huisnummers, toevoegingen, afdeling, deurcodes of andere belangrijke informatie in te vullen tijdens het bestellen. Telefoonnummers worden in de meeste gevallen slechts gebruikt indien strikt noodzakelijk voor de aflevering. Bij leveringen op kantoor worden bloemen mogelijk bij de receptie afgeleverd.

Internationale bestellingen: houd er rekening mee dat wij bestellingen naar het buitenland in de meeste gevallen kunnen garanderen voor Valentijnsdag indien deze voor 12 februari 12:00 uur besteld zijn.

14 februari 14:00 uur: orders die na dit tijdstip worden besteld, worden mogelijk op 15 feburari geleverd.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan voor u klaar!

Klantenservice openingstijden tijdens Valentijnsdag:

Zaterdag 12/02: 09:00 - 18:00
Zondag 13/02: gesloten
Maandag 14/02: 09:00 - 17:00