• Zoeken
  • Winkelwagen
Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Euroflorist biedt een volledig beveiligd betalingsplatform tijdens het bestellen. Onze website en ons betalingsplatform is beveiligd met SSL, een veelgebruikt beveiligingssysteem. U kunt bij ons op de volgende manieren betalen.

Creditcard

Euroflorist geeft de mogelijkheid om te betalen met een MasterCard, American express en Visa, zo heeft u altijd en overal geld op zak, ook online. Online betalen werkt als volgt: u vult slechts het creditcard nummer, de vervaldatum en de driecijferige veiligheidscode (bij American Express is dit 4 cijferig) op de achterkant van de creditcard (CVC code) in op de betaalpagina van de site. Uw uitgaven worden direct van uw creditkaart afgeschreven en kunt u aan het einde van de maand op uw overzicht zien. Betalen op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als in de winkel betalen met uw Creditcard.

Paypal

Op onze website kunt u tevens met Paypal betalen. Dit betaalplatform is wereldwijd bekend en geeft de optie om binnen een paar klikken de betaling te verrichten op dit beveiligde platform. Voor betalen met paypal selecteert u Paypal als optie bij Stap 3 in het betalingsproces. U vult de benodigde gegevens in, klikt op Betalen en wordt vervolgens automatisch doorgestuurd naar de Paypal-website. Hier maakt u een account aan of logt u in met uw bestaande account en volgt u de instructies. Na afloop na het voltooien wordt u automatisch teruggestuurd naar onze website waar u de orderbevestiging te zien krijgt.

Kortingscode of cadeaubon

Indien u een kortingscode of cadeaubon heeft ontvangen via bijvoorbeeld onze nieuwsbrief kunt u deze in de laatste stap van het bestelproces invoeren. Op de betaalpagina voert u de code in en deze korting wordt vervolgens direct verrekend in het eindbedrag.


01.icons/usp/icon-wereldwijd@2x Created with Sketch. Wereldwijde bezorging

Bloemen wereldwijd bezorgd dankzij een netwerk van 54.000 lokale bloemisten

01.icons/usp/icon-vandaag@2x Created with Sketch. truck-icon Created with Sketch. Dezelfde dag geleverd

Bestel vóór 14:00 uur op werkdagen en voor 12:00 uur op zaterdag.

01.icons/usp/icon-30-jaar@2x Created with Sketch. Meer dan 30 jaar ervaring

Sinds 1982 maakt Euroflorist wereldwijd mensen blij!

01.icons/usp/icon-lokaal@2x Created with Sketch. Lokale bloemisten

Wij steunen een groot netwerk van lokale Belgische bloemisten.