Vandaag bezorgd 

Betaalmogelijkheden

Hoe kun je veilig betalen bij Euroflorist?

Euroflorist biedt een volledig beveiligd betalingsplatform tijdens het bestellen. Onze website en ons betalingsplatform is beveiligd met SSL, een veelgebruikt beveiligingssysteem. U kunt bij ons op de volgende manieren betalen.


Creditcard

Euroflorist geeft de mogelijkheid om te betalen met een MasterCard, American express en Visa, zo heeft u altijd en overal geld op zak, ook online. Online betalen werkt als volgt: u vult slechts het creditcard nummer, de vervaldatum en de driecijferige veiligheidscode (bij American Express is dit 4 cijferig) op de achterkant van de creditcard (CVC code) in op de betaalpagina van de site. Uw uitgaven worden direct van uw creditkaart afgeschreven en kunt u aan het einde van de maand op uw overzicht zien. Betalen op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als in de winkel betalen met uw Creditcard.

Bancontact

Bij Euroflorist kunt u ook gemakkelijk al uw online aankopen met Bancontact afrekenen. Kies bij het bestellen van uw product voor de betaalwijze Bancontact, volg de instructies van uw bank en bevestig de betaling met uw kaart of met de app op uw smartphone. Bancontact is veilig een gratis. 

Paypal

Op onze website kunt u tevens met Paypal betalen. Dit betaalplatform is wereldwijd bekend en geeft de optie om binnen een paar klikken de betaling te verrichten op dit beveiligde platform. Voor betalen met paypal selecteert u Paypal als optie bij Stap 3 in het betalingsproces. U vult de benodigde gegevens in, klikt op Betalen en wordt vervolgens automatisch doorgestuurd naar de Paypal-website. Hier maakt u een account aan of logt u in met uw bestaande account en volgt u de instructies. Na afloop na het voltooien wordt u automatisch teruggestuurd naar onze website waar u de orderbevestiging te zien krijgt.

Kortingscode of cadeaubon

Indien u een kortingscode of cadeaubon heeft ontvangen via bijvoorbeeld onze nieuwsbrief kunt u deze in de laatste stap van het bestelproces invoeren. Op de betaalpagina voert u de code in en deze korting wordt vervolgens direct verrekend in het eindbedrag.