Vandaag bezorgd 

Valentijn tekst inspiratie

Met Valentijnsdag krijgt de liefde zijn of haar liefdesbrieven. Het is het moment om je gevoel te laten schitteren en indruk te maken op je geliefde! Euroflorist staat aan de zijde van alle geliefden, en we geven u zelfs een beetje hulp als u wat inspiratie zoekt voor uw Valentijn teksten. Met onze voorbeelden vind je enkele mooi geformuleerde zinnen en originele punchlines om uw eigen boodschap voor Valentijnsdag tot leven te brengen.


Mooie teksten valentijn

"Zoeter dan Belgische chocolade, mooier dan de grachten van Brugge, charmanter dan de Grote Markt van Brussel, eleganter dan de abdij van Villers, fascinerender dan het graf van de reus, romantischer dan Lissewege, natuurlijker dan de Hoge Venen, mysterieuzer dan de doorzichtige kerk van Looz, exotischer dan de Sahara van Lommel, stralender dan het Atomium... Jij bent mijn land op zichzelf, mijn liefde! Fijne Valentijnsdag!"

"In de dans van het leven, ben jij mijn favoriete melodie. Gelukkige Valentijnsdag, mijn liefste."

"Als liefde een kunstwerk was, zou jij mijn meesterwerk zijn. Fijne Valentijnsdag, mijn ware liefde."

"In de tuin van liefde bloeit onze relatie als de mooiste bloem. Gelukkige Valentijnsdag, mijn prachtige."

Valentijn tekst voor hem

"Als het leven een boek was, zou jij mijn favoriete hoofdstuk zijn. Fijne Valentijnsdag aan de auteur van het mooiste verhaal van mijn hart. Op nog veel meer pagina's vol liefde samen."

"Onze liefde is als een zeldzame edelsteen - kostbaar, uniek en onvergelijkbaar. Fijne Valentijnsdag aan degene die mijn leven laat sprankelen van vreugde en gelach."

"Ze zeggen dat een foto meer zegt dan duizend woorden, maar als ik naar jou kijk, ben ik sprakeloos. Fijne Valentijnsdag aan het meesterwerk dat de grootste vreugde van mijn hart is."

"Ze zeggen dat de beste dingen in het leven het wachten waard zijn. Nou, ik heb op jou gewacht en jij bent het beste dat me ooit is overkomen. Fijne Valentijnsdag aan mijn geduldig gekoesterde liefde."

Valentijn teksten vriendschap

Valentijnsdag is niet alleen voor geliefden! Voeg deze boodschap toe aan uw bloemen om jullie vriendschap op een mooie manier te vieren!

"Deze Valentijnsdag wil ik je bedanken voor je aanwezigheid in mijn leven. Bedankt dat je bent wie je bent, bedankt dat je mijn vriendin bent. Fijne Valentijnsdag!"

"Fijne Valentijnsdag voor een vriend(in) die elk moment bijzonder maakt. Jouw vriendschap is een schat en ik ben dankbaar voor de liefde en de lach die we delen."

"Op deze Valentijnsdag stuur ik je een dikke knuffel en een dankjewel dat je de ongelooflijke vriend bent die je bent. Proost op de mooie vriendschap die we delen!"

Valentijn quotes

"Liefde is voor elkaar zorgen, zelfs als je boos bent." - Jean Cocteau.

"Liefhebben is samen egoïstisch zijn." - Marcel Achard.

"Liefde is niet iets dat je doet. Het is de manier waarop je bent." - Gary Smalley

Valentijn quotes grappig

Er genoeg redenen om te mopperen, des te meer reden om Valentijnsdag met een grote glimlach te beleven! We hebben echt quotes voor Valentijnsdag samengebracht. Absurde of wrede opmerkingen, meer waarheid dan fictie: deze berichten zullen een glimlach op het gezicht van je geliefde toveren!

"Ik ben op zoek naar een voltijdbaan: knuffels voor onbepaalde tijd."

""Liefde is als een wifi-signaal. Het is overal, maar goede verbindingen zijn moeilijk te vinden.""

"Mijn liefde voor jou is als pi, irrationeel en nooit eindigend."