Vandaag bezorgd Wereldwijde bezorging De nummer 1 in Europa
Mijn account

Kerst decoratie ideeën

De gezelligste periode staat weer voor de deur: Kerst! De kerstspullen komen weer tevoorschijn en het huis wordt goed ingericht met kerstversiering. Natuurlijk is er de welbekende kerstboom met lichtjes om uw huis in de kerstsfeer te brengen, maar dat is niet zo uniek. Heeft u ideeën nodig voor hoe u dit jaar uw huis gaat versieren? Wij geven u wat kerst decoratie ideeën. Leuk voor binnen op tafel, op de vensterbank of buiten aan de deur!

Kerstkrans aan de deur als decoratie

Verwelkom het seizoen met een kerstkrans aan de voordeur, die uw entree omtovert in een feestelijke poort. Versier de voordeur met een weelderige en levendige krans, een perfecte mix van geurig wintergroen, karmozijnrode bessen en glinsterende ornamenten. Als elke gast arriveert, wordt hij begroet door de betoverende geur van de feestdagen, die het decor vormt voor vreugdevolle bijeenkomsten en hartverwarmende momenten. U kunt zelf een kerstkrans maken, of natuurlijk gewoon een kerstkrans bestellen bij Euroflorist.

Kerstversiering binnen

Een element dat thuis tijdens de kerstdagen vaak weinig aandacht krijgt, maar een goede plek is voor kerstversiering, is de trap! Transformeer uw trap deze kerst in een feestelijk botanisch wonderland! Breng uw kerstdecoratie naar het volgende niveau met de tijdloze charme van bloemen en planten die elke trede sieren. Vang de sfeer van het seizoen door levendige kerststerren, geurige groenblijvende takken en delicate hulstbessen langs de trapleuning te vlechten. Laat de natuurlijke schoonheid van rode en groene bloemen naar beneden vallen en creëer een verbluffende kerstsfeer.

Vensterbank kerst decoratie

Laat Kerstmis ook door de ramen stralen! Versier uw vensterbank met een betoverende mix van feestelijke decoraties en creëer een gezellige sfeer die de hele buurt in de feeststemming brengt. Plaats sparrentakken, wat poinsettia's en sprankelende kerstballen op de vensterbank. Laat het winterse zonnetje schitteren op de prachtige kerststerren. Om het helemaal af te maken kunt u kerstlichtjes toevoegen. Zo wordt uw vensterbank een feestelijk tafereel dat de buitenwereld verwelkomt en uw interieur verlicht met een betoverende gloed.

Tafeldecoratie kerst

Maak uw kersttafel elegant en feestelijk met de schoonheid van kerstbloemen. Zet de toon voor het kerstfeest en versier de kersttafel met aromatische groene takken en een prachtig kerststukje. Deze bloemige lekkernijen betoveren niet alleen het oog, maar vullen ook de smaken van uw feestmaal aan en creëren zo een zintuiglijke symfonie die uw kerstmaal onvergetelijk maakt. Vier het seizoen in stijl, omringd door de betoverende allure van kerstbloemen. U kunt zelf een kerststukje maken, of makkelijk bestellen bij Euroflorist.