Vandaag bezorgd Wereldwijde bezorging De nummer 1 in Europa
Mijn account
Paastafel

Paasbrunch tafel dekken

Pasen is aangebroken en dat betekent lente, paashaas en gezelligheid! Organiseer je een Paasbrunch dit jaar? Maak je Paastafel het gesprek van de dag met deze tips en must-haves voor op de tafel. Met Euroflorist wordt de Paasbrunch tafel dekken een eitje! 

Paasbrunch tafel in voorjaarskleuren

Als het gaat om de paastafel, is het gebruik van lentekleuren essentieel. Gebruik een pastelkleurenschema om een zachte en gastvrije sfeer aan je tafel te creëren. Lichtroze, geel of blauw zijn geweldige opties voor servetten, borden of bestek. Gecombineerd met een wit tafelkleed blinken de kleuren nog meer uit. Deze kleuren fleuren niet alleen je tafel op, maar voegen ook een vleugje elegantie toe aan je paasbrunch. Van een eenvoudige paasbrunch tot een royaal paasfeest: alles kan met lentekleuren!

Paashaas en Paaseieren als Paasdecoratie

Pasen is een feestdag vol tradities, en twee van de meest populaire zijn de paashaas en paaseieren. Over de paashaas wordt gezegd dat ze op paasochtend manden met traktaties naar kinderen brengen, terwijl paaseieren een symbool zijn van nieuw leven en wedergeboorte.

Om deze tradities in je paasbrunch tafel op te nemen, kun je decoraties met een konijnen- of eierthema toevoegen. Denk aan servethouders in de vorm van een konijntje of tafelkaartjes in de vorm van een ei. Natuurlijk kun je ook makkelijk chocolade paaseitjes en paashazen kopen voor als paasdecoratie op de tafel.

Het hoeft niet alleen bij paasdecoratie te blijven. Je kunt ook leuke activiteiten organiseren voor de kinderen bij de paasbrunch. Denk aan paaseieren zoeken, of een kleurplaat paasei!

Paastafel decoreren met paasbloemen

Lentebloemen zijn onmisbaar op je Paasbrunch tafel. Narcissen, hyacinten en tulpen zijn de perfecte Paasbloemen voor de gelegenheid. Je kunt ze in een vaas zetten als middelpunt, of de bloemblaadjes op het tafelkleed strooien voor een speels tintje. Je kunt ook kleine bloemstukken maken om op de stoel van elke gast te plaatsen. Ze zullen er niet alleen mooi uitzien, maar ze zullen ook een heerlijke geur aan de lucht toevoegen. Door lentebloemen op je Paasbrunch tafel te verwerken, creëer je een frisse en uitnodigende sfeer voor je gasten.

Fleur je Paasfeest op met prachtige bloemen uit de Paascollectie van Euroflorist. Van Paasboeketten tot aan Paasstukjes, wij hebben voor ieder wat wils. Bestel en laat makkelijk Paasbloemen bezorgen in België, en jouw Paasbrunch tafel wordt het hoogtepunt van de dag! Vrolijk Pasen!